AB dots

Ons wagenpark: modern, duurzaam en veilig


Waarom zijn uw agri- en foodproducten bij ons in zulke goede handen? Omdat wij hoge kwaliteitseisen stellen aan onszelf. Daarom gebruiken we alleen het beste materieel. Maar liefst 1.100 trucks en 1.800 trailers staan 24/7 voor u klaar, om uw producten veilig en duurzaam te vervoeren.

AB dots


Trucks en trailers van A-merken

Om altijd aan uw vraag te voldoen, werken we met de modernste trucks en trailers van A-merken. In combinatie met uitstekend onderhoud minimaliseren we zo stilstand en voorkomen we vertragingen. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met de laatste technieken en dragen hiermee bij aan:fficiëntie

  • Door onze ICT-koppelingen plaatst u vanuit uw ERP-systeem automatisch opdrachten in ons transportmanagementsysteem (TMS).
  • Boordcomputers communiceren met ons TMS. Chauffeurs ontvangen uw opdrachten direct op hun boordcomputer.
  • Scanners in de vrachtwagens kunnen vrachtbrieven vaak al direct na het lossen voor u beschikbaar maken.

 

Zuinigheid

  • Een groot deel van onze trucks beschikt over de nieuwste Euro-6 motoren.
     

Duurzaamheid

  • Een aantal van onze vrachtwagens rijdt op LNG.
  • Wij participeren in initiatieven voor schonere brandstoffen.

 

Trailers voor elk agri- en foodproduct

Ieder product heeft zijn eigen eisen en manier van laden en lossen. Daarom hebben we voor elke productgroep specifieke trailers:

 

Trailers van de toekomst

Omdat wij geloven dat er altijd ruimte is voor verbetering, ontwikkelen we samen met onze leveranciers trailers die nog beter zijn als het gaat om efficiëntie, voedselveiligheid en milieu.