AB dots

Specialist in transport van veevoer


Veevoertransport is een specialistische tak van vervoer. Daarom legt AB Texel Feed Transport zich hier volledig op toe. Wij lossen en laden efficiënt en effectief. Altijd op uw gevraagde tijden, zodat uw productie blijft doordraaien. Hoe doen wij dit?

AB dots


Altijd in uw buurt

Door ons dichte netwerk voldoen wij altijd aan uw transportvraag. Onze nauwkeurige planners staan te allen tijde voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en aanpassingen door te voeren. Hiermee garanderen wij u een doorlopende soepele aan- en afvoer. Vanaf uw productielocatie tot aan de eindgebruikers, zoals vee- en pluimveehouderijen. Dit doen wij voor u in:

  • Nederland
  • Duitsland
  • België
  • Denemarken

 

Bulk en zakgoed

AB Texel Feed Transport vervoert niet alleen veevoer in bulk maar ook zakgoed. Voor zowel bulk als zakgoed beschikken we over specifieke trailers.

Veevoer in bulk vervoeren wij in bulktanks, sluiskippers, ZERO-T opleggers en walking floors. De bulktanks, sluiskippers en ZERO-T opleggers hebben meerdere compartimenten die bovendien flexibel zijn. Op die wijze combineren wij makkelijk vrachten en leveren wij tegelijkertijd verschillende producten aan 1 of meer afnemers. Dit is efficiënt, houdt onze prijzen concurrerend en zo beschikken wij altijd over voldoende vervoerscapaciteit voor u.

Voor zakgoed beschikken we over een wagenpark van tautliners met kooiaap, walking floors en kastentrailers met laadklep en elektrische pompwagen. Met dit materieel kunnen we zakgoed op elke locatie afleveren, ook als er geen heftruck of pompwagen aanwezig is.

 

Afleverlocaties met uitdagingen

Niet elke afleverlocatie is hetzelfde. Smalle erven of lossen in een kleine hoek achterin een lage schuur. Natuurlijk wilt u graag al uw klanten bedienen. Wij ook. We bedenken slimme oplossingen om uw veevoer ook op lastige plaatsen af te leveren. Zoals de in eigen beheer ontwikkelde ‘special pipe’. Met deze pijp kunnen we veevoer vanuit een bulktank in een schuur lossen,  op plekken waar dat met andere trailers zoals een Walking Floor niet kan.

Met de ZERO-T oplegger kunnen we lossen bij harde wind of op plaatsen waar kiepen qua hoogte niet mogelijk is. ZERO-T staat voor 'zero tipping' oftewel 'niet kiepen'.

 

Opgeleide chauffeurs

Onze chauffeurs ontvangen uitgebreide, specifieke training en vervoeren uitsluitend veevoer. Zij hebben jarenlange ervaring. De hygiëne-eisen voor alle typen veevoer kennen zij van binnen en buiten. U kunt op hen bouwen.

 

Onder uw label rijden

Voor sommige klanten zijn we een dedicated partner en rijden wij onder hun label. Wij verzorgen het volledige logistieke proces, zodat zij zich 100 procent op hun kernactiviteiten kunnen richten. Wilt u dat we dit ook voor u doen?

 

Meer weten?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter voor meer informatie.

 

Bekijk de video: