AB dots

Specialist in transport van veevoer


Veevoertransport is een specialistische tak van vervoer. Daarom legt AB Texel Feed Transport zich hier helemaal op toe. Wij lossen en laden efficiënt en effectief. Altijd op uw gevraagde tijden, zodat uw productie blijft doordraaien. Hoe doen wij dit?

AB dots


Altijd in uw buurt

Door ons dichte netwerk voldoen wij altijd aan uw transportvraag. Onze nauwkeurige planners staan te allen tijde voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en aanpassingen door te voeren. Hiermee garanderen wij u een doorlopende soepele aan- en afvoer. Vanaf uw productielocatie tot aan de eindgebruikers, zoals vee- en pluimveehouderijen. Dit doen wij voor u in:

  • Nederland
  • Duitsland
  • België
  • Denemarken

 

Sluiskippers en bulktanks met flexibele capaciteit

Onze trailers hebben meerdere compartimenten die bovendien flexibel zijn. Op die wijze combineren wij makkelijk vrachten en leveren wij tegelijkertijd verschillende producten aan 1 of meer afnemers. Dit is efficiënt, houdt onze prijzen concurrerend en zo beschikken wij altijd over voldoende vervoerscapaciteit voor u.

 

Opgeleide chauffeurs

Onze chauffeurs ontvangen uitgebreide training en vervoeren uitsluitend veevoer. Zij hebben jarenlange ervaring. De hygiëne-eisen voor alle typen veevoer kennen zij van binnen en buiten. U kunt op hen bouwen.

 

Onder uw label rijden

Voor sommige klanten zijn we een dedicated partner en rijden wij onder hun label. Wij verzorgen het volledige logistieke proces, zodat zij zich 100 procent op hun kernactiviteiten kunnen richten. Wilt u dat we dit ook voor u doen?

 

Meer weten?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter voor meer informatie.

 

Bekijk de video: