AB dots

Uw vervoerder voor meel


AB Texel Meel Transport legt zich toe op het transport van meel en snapt waar het om draait bij het vervoeren, laden en lossen van dit product. Onze klanten zien dit ook. Wij vervoeren zo’n 300 soorten (paneer)meel van producenten naar de afnemers, zoals de dorpsbakker of een keten.

AB dots


Onze trailers besparen u tijd en geld

Al die meelsoorten transporteren wij voor u in speciaal hiervoor ontwikkelde bulktrailers, 1-cellige silowagens en trailers met 4, 5, 7, 11 of 12 cellen. Hierdoor voorkomen wij vermenging en kunnen wij verschillende soorten tegelijkertijd vervoeren. Dit bespaart u tijd en geld.

 

Speciaal weegsysteem

Gemak dient de mens. Daarom heeft een aantal van onze trailers een weegsysteem. Zo bevoorraden wij meerdere afnemers vanuit 1 compartiment. Hiermee is ons transport nog efficiënter en spelen wij eenvoudig in op elke vraag die u heeft.

 

Altijd bij u in de buurt

Met ons grote netwerk in Nederland, België en Duitsland zijn wij altijd op het door u gewenste moment bij u en beperken wij onze lege kilometers. Daardoor kunnen wij u tegelijkertijd een goede prijs bieden en onze CO2-footprint verkleinen. Goed voor u en het milieu.

 

Voedselveiligheid is onze topprioriteit

Uw meel is bij ons in veilige handen. Wij willen niet alleen voldoen aan de eisen, maar juist een stap verder gaan. Daarom werken we samen met trailerleveranciers aan nieuwe reinigingstechnieken. Plus al onze chauffeurs zijn getrainde specialisten in meelvervoer met extra aandacht voor voedselveiligheid.

 

Meer weten?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter voor meer informatie.