AB dots

Uw vervoerder voor meel


AB Texel Meel Transport legt zich toe op het transport van meel en snapt waar het om draait bij het vervoeren, laden en lossen van dit product. Onze klanten zien dit ook. Wij vervoeren zo’n 300 soorten (paneer)meel van producenten naar afnemers, zoals de dorpsbakker of een keten.

AB dots


Bulk en zakgoed

Of u nu meel in bulk of zakken wilt laten vervoeren, wij hebben specifieke trailers voor elk type transport.

Meel in bulk vervoeren wij voor u in speciaal hiervoor ontwikkelde bulktrailers, 1-cellige silowagens en trailers met 4, 5, 7, 11 of 12 cellen. Hierdoor voorkomen wij vermenging en kunnen wij verschillende soorten tegelijkertijd vervoeren. Wel zo efficiënt, dit bespaart u tijd en geld. Bij grote volumes kunnen wij ook kippers inzetten.

Voor het vervoer van meel in big bags of zakken hebben wij kastentrailers met laadklep en elektrische pompwagen en schuifzeiltrailers, al dan niet met kooiaap. Zo kunnen onze chauffeurs altijd lossen, ook als er bij de bakkerij geen pompwagen of heftruck aanwezig is. We voorkomen hiermee vertragingen in de afvoer- en aanleverplanning; prettig voor u én uw klant.

 

Speciaal weegsysteem

Gemak dient de mens. Daarom heeft een aantal van onze trailers een weegsysteem. Zo bevoorraden wij meerdere afnemers vanuit 1 compartiment. Hiermee is ons transport nog efficiënter en spelen wij eenvoudig in op elke vraag die u heeft.

 

Op- en overslag

Ook op- en overslag is onderdeel van onze dienstverlening. In Heerenveen hebben we een warehouse waar uitsluitend meel wordt opgeslagen, verpakt in zakken of in big bags. Vanuit het warehouse kunnen we uw klant op elk moment bevoorraden. Big bags verladen we desgewenst in onze bulkopleggers.

 

Altijd bij u in de buurt

Met ons grote netwerk in Nederland, België en Duitsland zijn wij altijd op het door u gewenste moment bij u en beperken wij onze lege kilometers. Daardoor kunnen wij u tegelijkertijd een goede prijs bieden en onze CO2-footprint verkleinen. Goed voor u en het milieu.

 

Voedselveiligheid is onze topprioriteit

Uw meel is bij ons in veilige handen. Wij willen niet alleen voldoen aan de eisen, maar gaan juist een stap verder. Daarom werken we samen met trailerleveranciers aan nieuwe reinigingstechnieken. Plus al onze chauffeurs zijn getrainde specialisten in meelvervoer met extra aandacht voor voedselveiligheid.

 

Meer weten?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter voor meer informatie.

 

Bekijk de video: