AB dots

Ervaring en levering binnen uiterlijk 48 uur


Voor veel klanten verzorgen wij al jaren het koeltransport van versproducten in Europa. Zij vertrouwen op onze hoogwaardige service. Met onze geconditioneerde vrachtwagens leveren wij binnen uiterlijk 48 uur. Met natuurlijk volledig behoud van versheid en kwaliteit. Dit garanderen wij. Wordt u ook onze klant?

AB dots


Moderne koeltrailers

Om u de beste kwaliteit te bieden, hebben wij moderne koeltrailers. Een groot deel beschikt over gescheiden compartimenten. Op die manier combineren wij het transport van verschillende productsoorten. Hiermee zijn wij efficiënter en daar profiteert u direct van als klant.

 

Onze medewerkers staan voor u klaar

Het gaat bij ons niet alleen om materieel, maar juist ook om mensen en uitstekende service. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar. Nee is geen antwoord voor ons. Het bedenken van een vindingrijke oplossing wel.

 

Regierol

Wij vervullen ook graag een regierol voor u en kunnen zelfs uw volledige logistieke proces coördineren. Zo kunt u zich helemaal concentreren op uw kernactiviteiten

 

Chauffeurs: specialisten in geconditioneerd vervoer

Bij onze opleidingen voor chauffeurs is er veel aandacht voor voedselveiligheid. Alle chauffeurs zijn specialisten in geconditioneerd vervoer en beschikken veelal over jarenlange ervaring.

 

Warehousing

AB Texel Group is meer dan wielen. Wij bieden warehousing met aanvullende diensten zoals: 

  • Op- en overslag (ook van biologische producten)
  • Ompakken
  • Orderpicking
  • Wikkelen
  • Foliën
  • Voorraadbeheer

 

Uw (vers)producten zijn op onze geconditioneerde opslaglocaties in goede handen. Voor u een zorg minder. 


Koelopslag huren?

Ook dat kan. Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Meer weten?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter voor een afspraak of meer informatie .

 

Bekijk de video: