AB dots

Transport van agri- en foodproducten: hoe zorgen wij daarvoor?


Het transport van agri- en foodproducten is lastig ver van tevoren in te plannen. Pieken in uw productie. Het weer en oogstperiodes die steeds veranderen. Van uw logistieke dienstverlener verwacht u: snelheid, flexibiliteit en capaciteit. Bij AB Texel Group vinden we dat heel logisch. Hoe zorgen wij daarvoor?

AB dots


Onze medewerkers zijn altijd bereikbaar

Onze planners zijn op elk gewenst uur van de dag én nacht bereikbaar voor u. Heeft u een vraag, dan vinden zij altijd een oplossing. Bij AB Texel Group doen we wat we beloven. En is afspraak ook echt afspraak. Onze 1.700 medewerkers zijn 24/7 bezig om uw agri- en foodproducten tijdig, efficiënt en met zorg af te leveren.

 

De chauffeurs van AB Texel Group: specialisten in agri- en foodtransport

Elke dag vervoeren we met zorg allerlei ladingen voor onze opdrachtgevers. Dit kunnen we natuurlijk niet zonder onze 1.500 professionele AB-chauffeurs. Zij zijn niet zomaar chauffeurs. Ze zijn specialisten en ze zijn opgeleid in het vervoer van specifieke agri- en foodproducten.

Mentorchauffeurs trainen en begeleiden alle nieuwe chauffeurs. Pas als ze aan onze hoge eisen voldoen, genoeg ervaring hebben en zichzelf dus echt specialist mogen noemen, gaan ze de weg op met uw producten.

 

Uw vraag en logistieke proces zijn leidend

Heeft u een spoedvraag of een onverwachte opdracht? Door ons grote wagenpark en dichte netwerk is er altijd wel een vrachtwagen van ons in uw buurt. Met onze gps-techniek weten we precies waar onze vrachtwagens zich bevinden en wanneer ze bij u zijn. Zo spelen we snel, flexibel en makkelijk in op uw vraag en proces.