AB dots

Transport van agri- en foodproducten: wat bieden wij u?


Het transport van agri- en foodproducten is lastig ver van te voren in te plannen. Pieken in uw productie. Het weer en oogstperiodes die veranderen. U vraagt daarom van uw logistieke dienstverlener: snelheid, flexibiliteit en capaciteit. Die kunnen wij u bieden als geen ander. Hoe doen we dit?

AB dots


Onze medewerkers: altijd bereikbaar

Onze planners zijn op elk gewenst uur van de dag én nacht voor u bereikbaar. Heeft u een vraag, zij vinden een oplossing. 1.700 Medewerkers zijn 24/7 bezig om uw agri- en foodproducten tijdig, efficiënt en met zorg af te leveren.

 

AB Texel Group chauffeurs: specialisten in agri- en foodtransport

Dit kunnen we natuurlijk niet zonder zo’n 1.500 professionele AB chauffeurs. Zij zijn niet zo maar chauffeurs. Ze zijn specialisten. Opgeleid in het vervoer van specifieke agri- en foodproducten.

 

Mentorchauffeurs trainen en begeleiden alle nieuwe chauffeurs. Pas als ze aan onze hoge eisen voldoen, genoeg ervaring hebben en zichzelf dus echt specialist mogen noemen, gaan ze de weg op met uw producten.

 

Uw vraag en logistieke proces zijn leidend

Door ons grote wagenpark en dichte netwerk is er altijd wel een vrachtwagen van ons in uw buurt. Met onze GPS-techniek weten we precies waar onze vrachtwagens zich bevinden en wanneer zij bij u zijn. Zo spelen we altijd flexibel en makkelijk in op uw vraag en proces.