AB dots

Uw vervoerder met ervaring en aandacht


Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij de speciale en hoge eisen die het transport van agri- en foodproducten aan ons en u stelt. Uw producten vervoeren wij dan ook met de grootste zorg en aandacht. Hoe doen wij dit?

AB dots


Al onze bedrijven en chauffeurs hebben hun specialisme. Zo herkennen wij precies de unieke transportvraag van elk product. Die kennis houden wij voortdurend bij door te investeren in de opleiding en training van onze medewerkers. Op die manier blijven wij onze dienstverlening aan u vernieuwen en verbeteren waar mogelijk.

 

En natuurlijk beschikken wij over een groot en modern wagenpark, ingesteld op elke type agri- en foodproduct. Bovendien bezitten wij alle benodigde internationale certificeringen en zelfs nog een aantal meer. Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor ons.

 

Wie vervoert wat?

Hieronder vindt u een overzicht van agri- en foodproducten en onze bedrijven die deze vervoeren. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 

Bouwlogistiek

Naast deze bedrijven maakt COMBEX Bouwlogistiek onderdeel uit van AB Texel Group. COMBEX is gespecialiseerd in het ruwbouw beton- en bouwmaterialenvervoer en exceptioneel transport. Voor meer informatie zie: www.combex.nl