AB dots

Uw logistieke dienstverlener in food en agri: gewoon goed


Als klant wilt u erop vertrouwen dat uw producten altijd op tijd en met behoud van kwaliteit aankomen. U wilt een vervoerder die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is, betrokken is en met u meedenkt. Bij AB Texel Group vinden we dat heel logisch. 

AB dots


Klantgemak staat centraal

Transport is voor ons meer dan van A naar B rijden. Het is onze ambitie de meest gewaardeerde logistieke dienstverlener in de agri- en foodketen te zijn. Hoe doen wij dat?

 

Door het leveren van gewoon goede kwaliteit en service. Maar ook door het opbouwen van een sterke relatie met u, onze klant.

 

Samen met u vinden we manieren om uw logistieke traject telkens weer efficiënter te maken. Door kennis van uw bedrijf en het product bedenken wij slimme en vindingrijke oplossingen. Oplossingen die altijd naadloos aansluiten op uw systematiek en voldoen aan uw behoefte. Bijvoorbeeld via het vervullen van een regierol en het organiseren van uw logistieke proces. Vanzelfsprekend denken wij altijd met u mee.

 

De specialist

Wij zijn specialist in het transport van:

 

Het grootste netwerk

Circa 1.950 gespecialiseerde AB-medewerkers staan 24/7 in heel Europa voor u klaar. Met hun kennis en een modern wagenpark van zo’n 1.250 trucks en 2.000 trailers, zorgen we elke dag voor betrouwbare dienstverlening aan onze klanten. Zo kunnen wij altijd flexibel op- en afschalen, bijvoorbeeld vanwege een goede oogst of in geval van een calamiteit.

 

De beste kwaliteit

We beschikken over een innovatief en geavanceerd transportmanagementsysteem. Natuurlijk zijn we gecertificeerd op alle benodigde terreinen en zelfs nog een aantal meer. We anticiperen en spelen snel in op veranderende wet- en regelgeving. Omdat we de hoogste kwaliteitseisen aan onszelf stellen, kunnen we onze klanten voortdurend goede logistieke diensten bieden. Voor minder doen we het niet. 

 

Innovatie

Samen met onze ketenpartners ontwikkelen we innovatieve voedselveiligheidstechnieken en vinden we steeds nieuwe manieren om zo duurzaam mogelijk te werken. Daarnaast investeren we continu in het talent, de kennis en het welzijn van onze medewerkers.