AB dots

Uw logistieke dienstverlener in food en agri


Als klant wilt u erop vertrouwen dat uw producten altijd op tijd en met behoud van kwaliteit aankomen. U wilt een vervoerder die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is, betrokken is en met u meedenkt. AB Texel Group is die vervoerder.

AB dots


Klantgemak staat centraal

Transport is voor ons meer dan van A naar B rijden. Het is onze ambitie uit te groeien tot de meest gewaardeerde logistieke dienstverlener in de agri- en foodketen. Hoe doen wij dat?

 

Door het opbouwen van een sterke relatie met u, onze klant.

 

Samen met u vinden we manieren om uw logistieke traject telkens weer efficiënter te maken. Door kennis van uw bedrijf en het product bedenken wij de slimste en meest vindingrijke oplossingen. Oplossingen die altijd naadloos aansluiten op uw systematiek en voldoen aan uw behoefte. Bijvoorbeeld via het vervullen van een regierol en het organiseren van uw logistieke proces.

 

De specialist

Wij zijn specialist in het transport van:

 

Het grootste netwerk

Circa 1.700 gespecialiseerde medewerkers staan 24/7 in Europa voor u klaar. Met hun kennis en een modern wagenpark van zo’n 1.100 trucks en 1.800 trailers, zorgen we  voor een betrouwbare en optimale dienstverlening aan onze klanten. Zo kunnen wij altijd flexibel op- en afschakelen bijvoorbeeld vanwege een goede oogst of juist een calamiteit.

 

De beste kwaliteit

Voor minder doen we het niet. Wij beschikken over een innovatief en geavanceerd transportmanagementsysteem. Natuurlijk zijn we gecertificeerd op alle benodigde terreinen en zelfs nog een aantal meer. We anticiperen en spelen snel in op altijd veranderende wet- en regelgeving. Maar daar stoppen we niet.

 

Innovatie

Samen met onze ketenpartners ontwikkelen we innovatieve voedselveiligheidstechnieken en vinden nieuwe manieren om zo duurzaam mogelijk te werken. Daarnaast investeren we continu in de kennis en het welzijn van onze medewerkers.