AB Texel Group neemt Transport Impens over


AB Texel Group neemt per 9 april 2019 de Belgische onderneming Transport Impens over. Met deze overname breidt AB Texel Group het transport van agrarische producten in België en Frankrijk uit.

AB dots


Transport Impens is gespecialiseerd in het transport van losgestorte producten, zowel agrarisch als industrieel. Daarnaast vervoert het familiebedrijf gepelletiseerde stukgoederen en goederen in big bags en kisten. Transport Impens heeft een gevarieerd wagenpark met onderlossers, graankippers, asfaltkippers, walking floors en tautliners. Er wordt dagelijks gereden in België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Nederland. AB Texel Group vervoert in deze landen eveneens losgestorte agrarische producten. Daarnaast is AB Texel Group gespecialiseerd in het transport van veevoer, meel, (vloeibare) zuivel en gekoelde foodproducten.

 

Dirk Impens, directeur en eigenaar van Transport Impens: “We zijn een familiebedrijf en staan voor professionele en persoonlijke dienstverlening. Dit herkennen we bij AB, ondanks de grootte van het bedrijf. Het wordt voor mij tijd om terug te treden. Om de toekomst van Transport Impens zeker te stellen is de overname door AB voor mij een logische en geruststellende stap. Zowel wat betreft onze medewerkers als klanten. Onze dienstverlening wordt gegarandeerd en verder verbeterd.”

Dennis Wetenkamp, directeur van AB Texel Group, vult aan: “AB en Impens werken al jaren nauw samen. We rijden voor een groot deel voor dezelfde klanten. Die klanten willen we zo goed mogelijk van dienst zijn. De overname van Impens past daarbij. We versterken zo ons netwerk in België en Frankrijk. Landen waar voor ons groeimogelijkheden liggen.”

 


Naar overzicht