AB Transport Group nieuwe hoofdsponsor van veldrijdster Denise Betsema


AB Transport Group is de nieuwe hoofdsponsor van Denise Betsema. De Nederlandse veldrijdster is het seizoen succesvol begonnen.

AB dots


Denise begon op haar 10e met wielrennen en een jaar later met mountainbiken. In 2006 won ze het Nederlands Kampioenschap mountainbiken. Inmiddels fietst ze op internationaal niveau. Onlangs deed Denise mee aan de Europese kampioenschappen veldrijden in Tabor (Tsjechië). Haar doel was in de top 10 te eindigen. Met een 9e plaats is dat haar uitstekend gelukt.

 

Denise: “Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe hoofdsponsor. AB Transport Group heeft mij een enorme boost gegeven door het vertrouwen in mij als veldrijdster en mijn hoofdsponsor te worden dit seizoen. Op deze manier kan ik mijn carrière voortzetten en zo snel mogelijk aansluiten bij de wereldtop in het veldrijden.”

 

Dennis Wetenkamp, algemeen directeur van AB Transport Group: “veldrijden is een sport voor doorzetters die zich niet uit het veld laten slaan door wind, kou of regen. Die mentaliteit kenmerkt ook onze chauffeurs. En AB Texel heeft net als Denise haar roots op Texel.”


Naar overzicht