Nieuwe naam AB Transport Group


AB Texel, Butter Group en A-ware Logistics gaan samen verder onder de naam AB Transport Group. Sinds de overname van Butter Group door AB Texel in juni is hard gewerkt aan de integratie van beide bedrijven en de samenvoeging met A-ware Logistics. De nieuwe groep krijgt zichtbaar vorm middels een nieuwe naam en logo.

 

AB dots


Nieuwe naam

Waarom AB Transport Group? AB is afgeleid van AB Texel en is de combinatie van de eerste letters van de drie bedrijven (AB Texel, Butter Group en A-ware Logistics).

Bedrijven & activiteiten

Onder de AB vlag blijven we onderscheid maken naar bedrijf en specialisme. We vervoeren losgestorte agrarische producten, meel, veevoer, (vloeibare) zuivel en gekoeld agrifood.
Voor wat betreft de losgestorte agrarische producten wordt de markt vanuit twee gezichtspunten benaderd. AB Texel zal vooral de Nederlandse, Belgische, Engelse en Franse markt en de verwerkende industrie bedienen. Butter Group zal zich met name richten op Duitsland en de overige Europese landen en op de handels- en inpakbedrijven.

Bedrijfsnamen

De naam AB Texel blijft. Butter Group wijzigt in AB Butter en A-ware Logistics wordt AB Texel Fresh Transport. De namen van de vennootschappen wijzigen overigens niet met uitzondering van A-ware Logistics B.V. Dit wordt AB Texel Fresh Transport B.V.

 

Nieuw logo

In het nieuwe logo komt de kenmerkende kleur blauw terug. De groene stip vormt de verbinding tussen de drie bedrijven. De nieuwe naam en huisstijl worden per 1 januari gefaseerd ingevoerd.
Het nieuwe logo heeft een frisse, moderne uitstraling en past bij onze ambitie om uit te groeien tot de meest gewaardeerde logistieke dienstverlener in agrifood.


Naar overzicht