AB Transport Group neemt DML over


AB Transport Group heeft per 1 september de transport- en op- en overslagactiviteiten van DML B.V.  overgenomen. Met deze overname verstevigt AB Transport Group haar netwerk in het pootgoedtransport.

AB dots


DML is gespecialiseerd in het transport van pootgoed en op- en overslag. Het bedrijf uit Wehe den Hoorn heeft een wagenpark van 10 tautliners en 7.000 m2 opslagcapaciteit. “Door de overname van DML kan AB Transport Group haar dienstverlening in deze specifieke markt verder optimaliseren” aldus Dennis Wetenkamp, directeur van AB Transport Group. “De overname sluit aan bij onze ambitie om uit te groeien tot de meest gewaardeerde logistieke dienstverlener in de agri- en foodketen.”

 

Over DML

DML is opgericht in oktober 1997. Het bedrijf beschikt over een wagenpark van 10 tautliners en werkt met ervaren chauffeurs die de nodige kennis en ervaring hebben om agrarische producten optimaal te vervoeren. Naast transport biedt DML 7000 m2 opslagcapaciteit. Het distributiecentrum in Wehe den Hoorn is verdeeld in zes compartimenten zodat producten als pootaardappelen, aardappelgranulaat en graan gescheiden opgeslagen kunnen worden. Drie compartimenten zijn voorzien van mechanische koeling voor de opslag van pootaardappelen. Daarnaast zijn er een opzakhal, een hal voor graanopslag en een verlaadhal.


Naar overzicht