Veldrijdster Denise Betsema ontvangt nieuwe MAN TGE bus van AB Texel Group


Afgelopen woensdag heeft Denise Betsema een nieuwe MAN TGE bus in ontvangst genomen. AB Texel Group is de logistieke partner van de Texelse veldrijdster en stelt al een aantal jaren een bus aan haar ter beschikking om naar de veldrijwedstrijden te reizen.

AB dots


Denise Betsema is professioneel veldrijdster. Afgelopen jaren won ze de Wereldbeker in Koksijde, werd 3e op het Europees Kampioenschap en boekte daarnaast 15 overwinningen in verschillende internationale crossen.

Ze woont op Texel en reist wekelijks naar België en andere plaatsen in Europa. Vanaf het begin van haar carrière wordt ze ondersteund door AB Texel Group.

Denise Betsema: "Met de nieuwe bus is het prettig en makkelijk reizen naar de wedstrijden. Veldrijden is een echte wintersport, door de modder en in weer en wind. Net zoals de chauffeurs van AB Texel Group in alle weersomstandigheden hun werk doen. Ik ben ontzettend trots op de samenwerking met AB Texel Group, een bedrijf met Texelse roots dat net zoals ik, een echte internationale speler is geworden!" 

AB Texel Group wenst Denise veel veilige kilometers met de nieuwe bus en succes bij de wedstrijden!

 

Op de foto: Denise Betsema (links) ontvangt de sleutels van Nelleke van Heerwaarden van AB Texel Group


Naar overzicht