Nieuws


Wij delen graag interessant nieuws over ons bedrijf met u.

Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij AB Texel Group.

06-05-2022

COMBEX Bouwlogistiek heeft per 5 mei 2022 het Duitse MAY Transporte GmbH overgenomen. De overname betekent voor de divisie bouwlogistiek van AB Transport Group een substantiële uitbreiding van de activiteiten in Duitsland. Daarmee past de overname in de strategie om ook in de Duitse markt een sterke speler te zijn, leidend door zijn expertise, capaciteit en flexibiliteit. Na de toevoeging van MAY Transporte GmbH telt de divisie bouwlogistiek zo’n 300 trekkende eenheden, ruim 500 opleggers, 375 medewerkers en meerdere vaste charters.


01-02-2022

AB Texel Group heeft een nieuwe app laten ontwikkelen: de AB Fleet app. Een mooie tool om het onderhoudsproces verder te optimaliseren.


08-12-2021

AB Texel Group heeft met de gemeente Heerenveen een overeenkomst gesloten voor de aankoop van een perceel op het Internationaal Bedrijvenpark Friesland (IBF) in Heerenveen. Op het bedrijfsterrein van ruim 6 hectare gaat AB Texel Group een logistiek centrum realiseren om de verdere groei te kunnen faciliteren.

 


25-10-2021

In november vindt Interpom weer plaats, de gespecialiseerde indoor vakbeurs voor de aardappelbranche in Europa. De gehele keten is van 28 t/m 30 november vertegenwoordigd in Kortrijk (België), AB Texel Group ontbreekt dan ook niet. Na een periode waarin we elkaar niet konden ontmoeten op beurzen, heten wij u bijzonder graag welkom. Laten we bijpraten, onder het genot van een hapje en een drankje. Graag tot ziens op stand 108!


10-09-2021

COMBEX Bouwlogistiek en Driessen Speciaaltransport bundelen krachten

AB Texel Group neemt per 1 oktober 2021 Driessen Speciaaltransport over. De groep waartoe ook COMBEX Bouwlogistiek behoort, verstevigt daarmee zijn positie in de bouwlogistiek. COMBEX Bouwlogistiek en Driessen Speciaaltransport gaan hun krachten bundelen om in de dienstverlening optimaal aan te kunnen blijven sluiten op de groeiende vraag vanuit de markt. Door de overname ontstaat een sterke speler in het (prefab) beton- en bouwmaterialenvervoer en exceptioneel transport met zo’n 200 trekkende eenheden, ruim 400 opleggers, 270 medewerkers en 65 vaste charters.