Nieuws


Wij delen graag interessant nieuws over ons bedrijf met u.

Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij AB Texel Group.

01-11-2022

Treffen we elkaar op Interpom? Ook dit jaar neemt AB Texel Group deel aan deze vakbeurs voor de aardappelbranche in Kortrijk. Graag verwelkomen we u in onze stand om bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.


24-08-2022

Met het oog op verdere professionalisering van het diervoedertransport is landbouwexpert Arvesta een samenwerking aangegaan met AB Texel Group. De Belgische dochteronderneming AB Texel Feed België neemt hiertoe per 1 oktober het diervoedertransport over dat Arvesta zelf uitvoert. De samenwerking en overname passen in de strategie van AB Texel Group om te groeien in het diervoedertransport en duurzame partnerships aan te gaan.


06-05-2022

COMBEX Bouwlogistiek heeft per 5 mei 2022 het Duitse MAY Transporte GmbH overgenomen. De overname betekent voor de divisie bouwlogistiek van AB Transport Group een substantiële uitbreiding van de activiteiten in Duitsland. Daarmee past de overname in de strategie om ook in de Duitse markt een sterke speler te zijn, leidend door zijn expertise, capaciteit en flexibiliteit. Na de toevoeging van MAY Transporte GmbH telt de divisie bouwlogistiek zo’n 300 trekkende eenheden, ruim 500 opleggers, 375 medewerkers en meerdere vaste charters.


01-02-2022

AB Texel Group heeft een nieuwe app laten ontwikkelen: de AB Fleet app. Een mooie tool om het onderhoudsproces verder te optimaliseren.


08-12-2021

AB Texel Group heeft met de gemeente Heerenveen een overeenkomst gesloten voor de aankoop van een perceel op het Internationaal Bedrijvenpark Friesland (IBF) in Heerenveen. Op het bedrijfsterrein van ruim 6 hectare gaat AB Texel Group een logistiek centrum realiseren om de verdere groei te kunnen faciliteren.