AB dots

Uw vraag staat bij ons altijd centraal


Wij hebben de ambitie om de meest gewaardeerde logistieke dienstverlener in de agri- en foodketen te zijn. Hoe bereiken we dit? Door gewoon goed ons werk te doen en u als klant altijd centraal te stellen. Door altijd en alleen de beste kwaliteit te leveren. In mensen, materieel, systemen, oplossingen en processen. Een persoonlijke aanpak en korte communicatielijnen vinden wij vanzelfsprekend.

AB dots


Specialist op zoveel terreinen: is dat mogelijk?

Absoluut. Onze bedrijven en al onze 1.500 chauffeurs specialiseren zich in minimaal een bepaalde productgroep:

Zo kunnen we de beste oplossing voor elke transportvraag garanderen. Door te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers bewaken we onze kwaliteit. Chauffeurs krijgen bij ons een grondig inwerkprogramma. Mentorchauffeurs leiden hen op en begeleiden hen intensief voordat ze zelfstandig ritten uitvoeren. Zo leren ze alle kneepjes van het vak. 

 

Maatwerk in de modder

Onze chauffeurs en medewerkers staan, soms letterlijk, met de voeten in de modder. Ze willen horen wat er bij u speelt, denken met u mee en komen met praktische oplossingen om uw logistieke proces nog beter te maken of zelfs helemaal van u over te nemen. Of, als u wilt, koppelen we onze systemen met die van u voor snelle data-uitwisseling.

 

Modern materieel

Wij vervoeren uw producten in de modernste A-merk trucks en speciaal ontwikkelde trailers. Gedegen materieel draagt bij aan onze doelstelling: het leveren van gewoon goed food- en agritransport. Door schoner en zuiniger rijden, investeren we ook in onze planeet. 

 

Transparantie

Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Daar kunt u op vertrouwen. We zijn nuchter en transparant over onze processen en hanteren een heldere overlegstructuur.  Voor een goede informatievoorziening sturen we u regelmatig rapportages. Natuurlijk beschikken we over alle benodigde, internationale certificaten én zelfs nog een aantal meer:

  • Voedsel- en diervoederveiligheid
  • Milieu
  • Arbo en veiligheid
  • Kwaliteit
  • Op- en overslag van levensmiddelen