AB dots

Uw vraag staat bij ons centraal


Wij hebben de ambitie uit te groeien tot de meest gewaardeerde logistieke dienstverlener in de agri- en foodketen. Hoe bereiken we dit? Door u als klant centraal te stellen. Door altijd en alleen de beste kwaliteit te leveren. In mensen, materieel, systemen, oplossingen en processen.

AB dots


Specialist op zoveel terreinen: is dat mogelijk?

Absoluut. Onze bedrijven en ieder van onze 1.500 chauffeurs specialiseren zich in minimaal 1 bepaalde productgroep:

Door te investeren in de ontwikkeling van al onze medewerkers bewaken we onze kwaliteit. Chauffeurs ontvangen een grondig inwerkprogramma. Mentorchauffeurs leiden hen op en begeleiden hen voordat ze zelfstandig ritten uitvoeren. Zo leren ze alle kneepjes van het vak kennen. 

 

Maatwerk in de modder

Onze chauffeurs en medewerkers staan, soms letterlijk, met de voeten in de modder. Ze willen horen wat er bij u speelt, denken met u mee en komen met praktische oplossingen om uw logistieke proces nog beter te maken of zelfs helemaal van u over te nemen. Of, als u wilt, koppelen we onze systemen met die van u voor snelle data-uitwisseling.

 

Modern materieel

Uw producten vervoeren wij in de modernste A-merk trucks en speciaal ontwikkelde trailers.  Door schoner en zuiniger rijden, investeren wij in onze planeet. 

 

Transparantie

Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Daar kunt u op vertrouwen. We zijn transparant over onze processen en hanteren een heldere overlegstructuur.  Voor een goede informatievoorziening versturen wij op uw verzoek regelmatig rapportages. Natuurlijk beschikken wij eveneens over alle benodigde, internationale certificaten én zelfs nog een aantal meer:

  • Voedsel- en diervoederveiligheid
  • Milieu
  • Arbo en veiligheid
  • Kwaliteit
  • Op- en overslag van levensmiddelen