Bosman Transport vervoert al uw agrarische producten


Bosman Transport is gespecialiseerd in het vervoeren van losgestorte en gepalletiseerde producten. Niet alleen binnen Nederland, maar ook naar België, Frankrijk en Duitsland.Waarmee kunnen we u helpen? Bosman vervoert...

 

  • Groentes. Wij van Bosman Transport begrijpen dat het vervoer van uw vers geoogste groentes naar de verwerkers snel moet plaatsvinden om de kwaliteit te behouden. Gelukkig hebben wij alles in huis om dit te realiseren. Ook tijdens de drukke oogstperiodes, wanneer wij met name bonen, erwten, spinazie, uien en wortelen vanuit Frankrijk, België en Nederland vervoeren.

 

  • Suikerbieten en cichorei. Tijdens de bietencampagne en de oogstperiode van cichorei is het van belang efficiënt te opereren. Bosman Transport doet dit door middel van maatwerktransport. Dankzij jarenlange ervaring is Bosman uitgegroeid tot specialist in het transport van suikerbieten en cichorei. Beide producten worden losgestort vervoerd in walking floors of kippers.

 

  • Granen. Het vervoer van granen vanuit Frankrijk en België naar veevoederbedrijven in Nederland vindt het hele jaar door plaats. Natuurlijk vervoert Bosman Transport tijdens de oogstperiode ook lokaal en regionaal gerst, tarwe en andere granen. 

 

  • Gras en luzerne. Het vervoer van gras en luzerne naar de grasdrogerij is een constant terugkerende activiteit van Bosman Transport. Gras en luzerne vervoeren wij met containers en speciaal uitgeruste walking floor trailers.

 

  • Kunstmest. Kunstmest vervoeren? Het transport van kunstmest naar landbouwbedrijven en groothandelaren vanaf opslaglocaties en kunstmestfabrieken is een specialisatie van Bosman Transport. Dit kunstmesttransport - losgestort of in big bags – gebeurt in walking floors en kippers. Uiteraard transporteren wij ook de halffabricaten en grondstoffen waaruit kunstmest vervaardigd wordt. Onze chauffeurs zijn ADR gediplomeerd.

 

  • Diervoeders. Bosman Transport vervoert graag uw grondstoffen als granen en maïs naar diervoederfabrikanten en veehouderijen. Om veiligheid en kwaliteit te garanderen, zijn wij hiervoor GMP+ gecertificeerd.

 

  • Gepalletiseerde producten. Uw producten op pallet laten vervoeren? Geen probleem. Bosman Transport is gespecialiseerd in het transport van gepalletiseerde producten, zoals uien, conserven en drooggoed. Ook groupage zendingen regelen wij voor u.